Салат з бринзою і овочами

Цей легенький корисний салат можна робити, коли з’являється перший свіжий листовий салат. Влітку салат з бринзою і овочами цілком може бути самостійною стравою на обід або вечерю.

Потрібно:

  • Листовий салат — невеличкий пучок
  • Томати коктейльні, або черрі — 8-10 штук
  • Перець солодкий жовтий — половина
  • Перець солодкий червоний — половина
  • Бринза середньосолона — 80-100 грамів
  • Сіль, перець, рослинна олія

Приготування

Овочі і салат ретельно миємо. З перцю і томатів прибираємо хвостики, з перців виймаємо насіння.

Листовий салат рвемо руками на великі шматки. Якщо листочки малі, використовуємо цілими.

Томати нарізаємо половинками. Половинки перців нарізаємо соломкою.

Бринзу без рідини нарізаємо кубиками 1,5*1,5 см.

Викладаємо листя салату на пласку тарілку. На нього викладаємо нарізані перець і помідорки. Зверху викладаємо кубики бринзи.

Солимо, перчимо. Поливаємо трьома столовими ложками олійки. Можна соняшникової, можна оливкової.

Подаємо і їмо. До речі, якщо усі інгредієнти салату з бринзою і овочами змішати у мисочці, на смак це ніяк не вплине. Робіть подачу, як вам зручно 🙂

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *