Цей легенький корисний салат можна робити, коли з’являється перший свіжий листовий салат. Влітку салат з бринзою і овочами цілком може бути самостійною стравою на обід або вечерю.

Потрібно:
- Листовий салат — невеличкий пучок
- Томати коктейльні, або черрі — 8-10 штук
- Перець солодкий жовтий — половина
- Перець солодкий червоний — половина
- Бринза середньосолона — 80-100 грамів
- Сіль, перець, рослинна олія
Приготування
Овочі і салат ретельно миємо. З перцю і томатів прибираємо хвостики, з перців виймаємо насіння.
Листовий салат рвемо руками на великі шматки. Якщо листочки малі, використовуємо цілими.
Томати нарізаємо половинками. Половинки перців нарізаємо соломкою.
Бринзу без рідини нарізаємо кубиками 1,5*1,5 см.
Викладаємо листя салату на пласку тарілку. На нього викладаємо нарізані перець і помідорки. Зверху викладаємо кубики бринзи.
Солимо, перчимо. Поливаємо трьома столовими ложками олійки. Можна соняшникової, можна оливкової.
Подаємо і їмо. До речі, якщо усі інгредієнти салату з бринзою і овочами змішати у мисочці, на смак це ніяк не вплине. Робіть подачу, як вам зручно 🙂
Смачного!