Духмяна, солодка, п’янка — все це про малинову наливку. Спробуйте приготувати хмільну настоянку на малині за цим простим рецептом.

Потрібно:
- Малина — 800 г
- Самогон 35-40°C — 1,3 л
- Цукор — 300 г
- Вода — 300 мл
Приготування
Малину перебираємо, миємо, даємо підсохнути.
Складаємо ягоду у трилітрову банку. Заливаємо самогоном. Закриваємо капроновою кришкою.
Залишаємо на два тижні у темному прохолодному місці.
Через два тижні проціджуємо майбутню малинову наливку через марлю в іншу ємність.
З води і цукру варимо цукровий сироп. Тобто, у каструлю всипаємо вказану кількість цукру, заливаємо вказаним об’ємом води. Гріємо на невеликому вогні,час від часу помішуючи, до повного розчинення цукру. Даємо сиропу охолонути.
Доливаємо сироп у настоянку з малини. Перемішуємо.
Переливаємо назад у банку або розливаємо по пляшках. Щільно закриваємо. Настоюємо ще два тижні.
Готову малинову наливку зберігаємо у темному прохолодному місці або в холодильнику. Подаємо охолодженою.
Смачного!