Яскравий і дуже смачний салат з крабами і капустою до повсякденного і святкового столу. Готується просто, виглядає – круто!

Потрібно:
- Пекінська капуста – 1 середній кочан
- Яйця – 2-3 штуки
- Крабові палички або крабове м’ясо – 1 упаковка (240 г)
- Цибуля ріпчаста – 1 штука середня
- Консервована солодка кукурудза – 1 банка
- Майонез
- Сіль, перець чорний молотий
Приготування
Пекінську капусту нарізаємо тонкою соломкою.

Яйця відварюємо, нарізаємо брусочками або соломкою.

Нарізану соломкою цибулю заливаємо окропом. Через 5 хвилин воду зливаємо, цибульку трохи підсушуємо.

Крабові палички кімнатної температури ріжемо кубиками.

З кукурудзи зливаємо рідину. Змішуємо усі інгредієнти, солимо, перчимо, додаємо майонез.

Перемішуємо салат і викладаємо на таріль.

Смачного!