Салат з баклажанами і томатами

Салат із томатами і запеченими баклажанами

Простий овочевий салат із доступних продуктів стане чудовою закускою на повсякденному і святковому столі. 

Потрібно:

  • Баклажани середнього розміру – 2 шт.
  • Помідори жовті і червоні – по 1-2 шт.
  • Цибуля – 1 середня
  • Часник – 2 великих зубчики
  • Олія, сіль, перець для заправки

Приготування

Баклажани ретельно миємо, обрізаємо хвостики. Запікаємо до м’якості у мікрохвильовці (3-5 хв) або духовці (40-60 хв, періодично перевертати).

Поки баклажани вистигають, крупно нарізаємо томати. Почищену цибулю нарізаємо півкільцями.

З баклажанів знімаємо шкірку, нарізаємо великими кубиками.

Усі інгредієнті перекладаємо у салатник, заправляємо пропущеним через часникочавку часником, олійкою, сіллю та чорним меленим перцем. Перемішуємо акуратно, подаємо до столу.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *