Простий овочевий салат із доступних продуктів стане чудовою закускою на повсякденному і святковому столі.

Потрібно:
- Баклажани середнього розміру – 2 шт.
- Помідори жовті і червоні – по 1-2 шт.
- Цибуля – 1 середня
- Часник – 2 великих зубчики
- Олія, сіль, перець для заправки
Приготування
Баклажани ретельно миємо, обрізаємо хвостики. Запікаємо до м’якості у мікрохвильовці (3-5 хв) або духовці (40-60 хв, періодично перевертати).
Поки баклажани вистигають, крупно нарізаємо томати. Почищену цибулю нарізаємо півкільцями.
З баклажанів знімаємо шкірку, нарізаємо великими кубиками.
Усі інгредієнті перекладаємо у салатник, заправляємо пропущеним через часникочавку часником, олійкою, сіллю та чорним меленим перцем. Перемішуємо акуратно, подаємо до столу.