Якщо для вас готувати млинці – мука і казнь, велкам до клубу. Французькі крепи пані Наталіни в мене вдалися. Значить, вийдуть у кожного/кожної! І гарно загортаються. Якшо не триндіти, як деякі, а загортати 😉
Потрібно:
-
Борошно – 2 склянки
-
Молоко – 1,5 склянки
-
Вода – 0,5 склянки
-
Яйця – 4 штуки
-
Цукор – 2 столових ложки
-
Топлене вершкове масло – 2 столових ложки
Приготування
Усі інгредієнти змішуємо у мисці. Ретельно збиваємо міксером або блендером.
Ставимо тісто у холодильник на 30-40 хвилин.
Тісто має мати консистенцію рідкої сметани. Якщо загусте – додаємо трохи води, перемішуємо.
Випікаємо крепи на сухій гарячій сковорідці по 1-2 хв. з кожної сторони. Не пересмажуємо!
З’їдаємо як є – вони надзвичайно смачні! Або начиняємо за смаком.