Французькі крепи

Якщо для вас готувати млинці – мука і казнь, велкам до клубу. Французькі крепи пані Наталіни в мене вдалися. Значить, вийдуть у кожного/кожної! І гарно загортаються. Якшо не триндіти, як деякі, а загортати 😉

Французькі крепи

Потрібно:

  • Борошно – 2 склянки

  • Молоко – 1,5 склянки

  • Вода – 0,5 склянки

  • Яйця – 4 штуки

  • Цукор – 2 столових ложки

  • Топлене вершкове масло – 2 столових ложки

Приготування

Усі інгредієнти змішуємо у мисці. Ретельно збиваємо міксером або блендером.

 

Ставимо тісто у холодильник на 30-40 хвилин.

 

Тісто має мати консистенцію рідкої сметани. Якщо загусте – додаємо трохи води, перемішуємо.

 

Випікаємо крепи на сухій гарячій сковорідці по 1-2 хв. з кожної сторони. Не пересмажуємо!

 

З’їдаємо як є – вони надзвичайно смачні! Або начиняємо за смаком.

 

Французькі крепи

У нас був мікс: плавлений сир, варена курка, обсмажена з цибулею, та смажені печериці. Докладніше опишу іншим разом 🙂

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *