Дужа проста у приготуванні випічка, яка смакуватиме й гарячою, й холодною.
Потрібно:
-
Бринза – 300 г;
-
Моцарелла – 150-180 г;
-
Шинка – 150 г;
-
Кріп – великий пучечок;
-
Упаковка готового листкового тіста – 0,5кг;
-
Борошно – трошки для роботи із тістом.
Приготування
Поки розморожується тісто, тонкими прямокутничками нарізаємо бринзу.
Крупно натираємо моцареллу.
Тонкою соломкою нарізаємо шинку.
Дрібно кришимо промитий кріп.
Тісто нарізаємо квадратами і трохи розкочуємо. Трикутничком, як на фото, викладаємо бринзу й шинку.
Присипаємо моцареллою.
Додаємо зелень.
Акуратно заліплюємо, розподіляючи начинку рівномірно. Перед випіканням змащуємо збитим яйцем за допомогою силіконового пензлика.
Трикутнички випікаємо, як вказано на упаковці з-під тіста. Зазвичай, це 20-25 хвилин у добре розігрітій духовці. Як вийматимете з деко, намагайтеся не пошкодити слоїки, бо впадуть.