Слоїки з сиром і кропом

Дужа проста у приготуванні випічка, яка смакуватиме й гарячою, й холодною.

IMG_20181222_191011.jpg

Потрібно:

  • Бринза – 300 г;

  • Моцарелла – 150-180 г;

  • Шинка – 150 г;

  • Кріп – великий пучечок;

  • Упаковка готового листкового тіста – 0,5кг;

  • Борошно – трошки для роботи із тістом.

Приготування

Поки розморожується тісто, тонкими прямокутничками нарізаємо бринзу.

IMG_20181222_163129.jpg

Крупно натираємо моцареллу.

IMG_20181222_163708.jpg

Тонкою соломкою нарізаємо шинку.

IMG_20181222_164306

Дрібно кришимо промитий кріп.

IMG_20181222_164904.jpg

Тісто нарізаємо квадратами і трохи розкочуємо. Трикутничком, як на фото, викладаємо бринзу й шинку.

IMG_20181222_171614.jpg

Присипаємо моцареллою.

IMG_20181222_171638.jpg

Додаємо зелень.

IMG_20181222_171708.jpg

Акуратно заліплюємо, розподіляючи начинку рівномірно. Перед випіканням змащуємо збитим яйцем за допомогою силіконового пензлика.

IMG_20181222_172725.jpg

Трикутнички випікаємо, як вказано на упаковці з-під тіста. Зазвичай, це 20-25 хвилин у добре розігрітій духовці. Як вийматимете з деко, намагайтеся не пошкодити слоїки, бо впадуть.

 

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *