Салат із курячих сердечок

Теплий салат з курячими сердечками – швидка вечеря

Салат із курячих сердечок – поживний і ситний. Я зараховую його до так званих «теплих» салатів, але й охолодженим він чудово смакує. Щось у ньому нагадало мені про олів’є – мабуть, справа у солоних огірках))) 

Салат із курячих сердечок

Салат виходить гарним, тож можна подавати його і на святковий стіл. Для прикрашання підійде свіжа зелень. Крім того, якщо варити курячі сердечка як бульйон – із морквинкою, цибулею, лавровим листочком і вчасно прибирати шум, то на цьому бульйончику можна буде зварити смачненький гречаний супчик.

Потрібно:

  • Курячі сердечка – 1 кг
  • Яйця – 4 штуки;
  • Цибуля – 1 штука
  • Огірки солоні або мариновані – 2 – 3 штуки
  • Кукурудза консервована – майже вся баночка, пару ложок можна так з’їсти 🙂
  • Майонез, сіль.

Приготування

Курячі сердечка відварюємо і нарізаємо кружечками.

IMG_20171114_191545.jpg

Яйця відварюємо і нарізаємо скибочками, як на фото.

IMG_20171114_193517.jpg

Огірочки промиваємо і нарізаємо половинками кружалець.

IMG_20171114_192717.jpg

А от цибулину краще нарізати не так, як на фото 🙂 Вона таким чином завелика для цього салату з сердечок. Нарізайте дрібненько й ошпарте окропом.

IMG_20171114_185751.jpg

Усе змішайте у мисочці, додайте кукурудзу, майонез, трохи солі. Перемішайте гарненько, перекладіть у красивий посуд і подавайте 🙂

IMG_20171114_194819.jpg

А якщо ніхто не бачить, то можна і так трохи попід’їсти 😉

Смачного!

1 коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *