Салат із курячих сердечок – поживний і ситний. Я зараховую його до так званих «теплих» салатів, але й охолодженим він чудово смакує. Щось у ньому нагадало мені про олів’є – мабуть, справа у солоних огірках)))

Салат виходить гарним, тож можна подавати його і на святковий стіл. Для прикрашання підійде свіжа зелень. Крім того, якщо варити курячі сердечка як бульйон – із морквинкою, цибулею, лавровим листочком і вчасно прибирати шум, то на цьому бульйончику можна буде зварити смачненький гречаний супчик.
Потрібно:
- Курячі сердечка – 1 кг
- Яйця – 4 штуки;
- Цибуля – 1 штука
- Огірки солоні або мариновані – 2 – 3 штуки
- Кукурудза консервована – майже вся баночка, пару ложок можна так з’їсти 🙂
- Майонез, сіль.
Приготування
Курячі сердечка відварюємо і нарізаємо кружечками.

Яйця відварюємо і нарізаємо скибочками, як на фото.

Огірочки промиваємо і нарізаємо половинками кружалець.

А от цибулину краще нарізати не так, як на фото 🙂 Вона таким чином завелика для цього салату з сердечок. Нарізайте дрібненько й ошпарте окропом.

Усе змішайте у мисочці, додайте кукурудзу, майонез, трохи солі. Перемішайте гарненько, перекладіть у красивий посуд і подавайте 🙂

А якщо ніхто не бачить, то можна і так трохи попід’їсти 😉
Смачного!
[…] Відварені сердечка виймає з бульйону, робимо з них салат із сердечок. […]