Суп з яйцем

Суп зі збитим яйцем

Потрібен простий бюджетний супчик? Спробуйте рецепт легенького супу з яйцем. Готується швидко і не обтяжує шлунок.

Потрібно на 3-літрову каструлю:

  • Курячі крильця – 250 – 300 грам
  • Картопля – 3 середніх
  • Морква – 1 невелика
  • Цибуля – 1 середня
  • Яйце – 1 штука
  • Сіль, спеції за смаком
  • Олія для смаження

Приготування

Промиваємо крильця, заливаємо холодною водою, ставимо на вогонь.

Поки закипають крильця, чистимо картоплю і нарізаємо кубиками.

Як закипить бульйон, знімаємо шум, солимо за смаком.

Вкидаємо у киплячу воду картоплю.

Тим часом чистимо моркву і цибульку. Дрібно нарізаємо цибульку, моркву натираємо.

Обсмажуємо моркву і цибулю у сковорідці до золотистого кольору, періодично помішуючи.

Як картопля вже поварилася хвилин 15, додаємо підсмажені моркву і цибулю.

Варимо ще хвилин сім.

У піалі збиваємо яйце виделкою.

Помішуючи ложкою суп, в утворену воронку вливаємо яйце. Ще трохи все розмішуємо.

Варимо пару хвилин. Знімаємо з вогню.

Можна подавати, присипавши дрібно нарізаною зеленню, але я цього разу усю зжерла))

Смачного!

 

 

1 коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *