Потрібен простий бюджетний супчик? Спробуйте рецепт легенького супу з яйцем. Готується швидко і не обтяжує шлунок.
Потрібно на 3-літрову каструлю:
- Курячі крильця – 250 – 300 грам
- Картопля – 3 середніх
- Морква – 1 невелика
- Цибуля – 1 середня
- Яйце – 1 штука
- Сіль, спеції за смаком
- Олія для смаження
Приготування
Промиваємо крильця, заливаємо холодною водою, ставимо на вогонь.
Поки закипають крильця, чистимо картоплю і нарізаємо кубиками.
Як закипить бульйон, знімаємо шум, солимо за смаком.
Вкидаємо у киплячу воду картоплю.
Тим часом чистимо моркву і цибульку. Дрібно нарізаємо цибульку, моркву натираємо.
Обсмажуємо моркву і цибулю у сковорідці до золотистого кольору, періодично помішуючи.
Як картопля вже поварилася хвилин 15, додаємо підсмажені моркву і цибулю.
Варимо ще хвилин сім.
У піалі збиваємо яйце виделкою.
Помішуючи ложкою суп, в утворену воронку вливаємо яйце. Ще трохи все розмішуємо.
Варимо пару хвилин. Знімаємо з вогню.
Можна подавати, присипавши дрібно нарізаною зеленню, але я цього разу усю зжерла))
Смачного!
Пов’язано
[…] по собі і стане ідеальною основою для різних супів, Яйко-зупки чи супу з вермішеллю, […]