Що робити, як хочеться чогось солоденького? Правильно: намішати у мисці те, що потрапило під руку, і відправити у духовку. А потім – взяти волю в кулак і дочекатися, поки допечеться))
Так і вчора ввечері вийшло.
Знайшла пару бананів, перед цим була купила трохи ванільки й розпушувача…
Ще понишпорила по поличках – і нагребла все, що тре’ для експерименту.
Результат перевіряла на фокус-групі – друзях Марго з двору. Сказали «смачно, давай ще».
Не дала, бо половину пирога злопали)))
Потрібно:
Борошно – 150 грам
Яйця – 2 штуки
Масло вершкове – 50 – 60 грам
Сметана – 2 столові ложки
Цукор – склянка
Ванільний цукор – пів пакетика
Розпушувач – чайна ложка
Банани – 2 штуки
Цукор для посипання
Приготування
Шматочку масла даємо трохи розтанути. І розминаємо його виделкою.
Додаємо цукор і ванільний цукор.
І розминаємо разом до крошки.
Додаємо яйця і сметану.
Змішуємо блендером чи що там у вас є до однорідності.
Тепер всипаємо борошно і розпушувач.
Вимішує до однорідної густої маси. Вона буде гарненька, чимось схожа на сонячний заварний крем.
Форму змащуємо маслом і присипаємо борошном.
Банани нарізаємо кружальцями.
Виливаємо тісто у форму.
Зверху викладаємо шматочки бананів. Присипаємо цукром.
Відправляємо у трохи розігріту духовку. Запікаємо десь 40 хвилин при температурі 180 градусів.