Ви чекали – і дочекалися! М’якесенькі, ніжні, соковиті реберця, які настільки просто готуються, що цей рецепт може стати для вас улюбленим 😉
Вперше я робила їх таким чином як експеримент на основі інших рецептів. Просто не знайшла такого, який би задовольнив мене за усіма пунктами ))
А саме – у духовці, швидко, ніжно, але зі скоринкою, мінімум інгредієнтів.
Довелося вигадувати.
І результат нашій родині настільки сподобався, що я тепер готую ці реберця і на свята, і в будні, і просто коли хочеться і є трохи реберець))
Які нюанси? Враховуйте особливості власної духовки і старайтеся, щоб реберця не підгорали.
І ще: краще використовувати два шари фольги, про всяк випадок. Бо в мене було якось фольга порвалася вже в процесі, і сік повитікав, а реберця підгоріли.
Потрібно:
Реберця свинячі – 500 грам
Гірчиця – 1 столова ложка
Сіль
Перець чорний мелений, хмелі-сунелі, коріандр, базилік – по дрібці