Картопля до оселедця

Картопля “до оселедця”

Картопелька за цим рецептом буде чудовим гарніром не тільки до оселедця, а й до будь-яких страв з м'яса чи риби.
Картопля до оселедця

Потрібно:

  • Картопля – 400 – 500 грам
  • Вершкове масло – 23 – 30 грам
  • Зелень  – по кілька гілочок кропу, петрушки, зеленої цибулі
  • Сіль
  • Перець чорний, спеції на ваш смак (наприклад, хмелі-сунелі)

Приготування

Картоплю миємо, відварюємо “у мундирі” до готовності. Даємо трохи охолонути. Чистимо картоплю, нарізаємо кружальцями або напів кружальцями.

IMG_20170407_151533_1

У сковороді розтоплюємо вершкове масло. Викладаємо у сковороду скибочки картоплі. Солимо, перчимо за смаком. За бажанням додаємо спеції.

IMG_20170407_151828

Обсмажуємо кружальця картоплі з обох боків до золотистого кольору. Поки картопля готується, подрібнюємо петрушку, кріп і зелену цибульку.

IMG_20170407_152353_1

Викладаємо готову картоплю на тарілку, присипаємо зеленню, подаємо гарячою.

IMG_20170407_152808

 Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *