Імпровізація на тему лобіо і страви «колочені фасулі». Навіяно купленими на днях бобами, волоськими горіхами від мамці, інтернетівськими рецептами і голодом))
Потрібно:
Квасоля – 200 грам
Волоські горіхи – 100 грам
Цибуля – 1 штука
Часник – 3 зубчики
Сіль
Перець чорний горошком, лаврове листя, червоний перець мелений, паприка
Приготування
Квасолю попередньо замочуємо на кілька годин.
Потім відварюємо, щоб трохи розварилася, із лавром листям і кількома горошинами чорного перцю. Солимо за смаком.
Води у каструлі з квасолею має залишитися стільки, щоб трохи її прикривала.
Робимо з квасолі пюре за допомогою блендера, або міксера, або що там у вас є під рукою.
Цибулю нарізаємо півкільцями.
Обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
Ядра волоських горіхів подрібнюємо у блендері.
У квасолю додаємо обсмажену цибулю, горіхи, вичавлений через часникочавилку часник, червоний перець і паприку.
Усе добренько перемішуємо.
Подаємо прикрасивши (як я, або красіво). Можна робити бутерброди і з цим 😉