Любі фасулі

Імпровізація на тему лобіо і страви «колочені фасулі». Навіяно купленими на днях бобами, волоськими горіхами від мамці, інтернетівськими рецептами і голодом))

img_20170306_131703

Потрібно:

  • Квасоля – 200 грам

  • Волоські горіхи – 100 грам

  • Цибуля – 1 штука

  • Часник – 3 зубчики

  • Сіль

  • Перець чорний горошком, лаврове листя, червоний перець мелений, паприка

Приготування

Квасолю попередньо замочуємо на кілька годин.

Потім відварюємо, щоб трохи розварилася, із лавром листям і кількома горошинами чорного перцю. Солимо за смаком.

Води у каструлі з квасолею має залишитися стільки, щоб трохи її прикривала.

Робимо з квасолі пюре за допомогою блендера, або міксера, або що там у вас є під рукою.

img_20170306_130733

Цибулю нарізаємо півкільцями.

img_20170306_124849

Обсмажуємо на олії до золотистого кольору.

Ядра волоських горіхів подрібнюємо у блендері.

У квасолю додаємо обсмажену цибулю, горіхи, вичавлений через часникочавилку часник, червоний перець і паприку.

img_20170306_130852

img_20170306_131154

Усе добренько перемішуємо.

Подаємо прикрасивши (як я, або красіво). Можна робити бутерброди і з цим 😉

img_20170306_131631

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *