Рулет із яблуками і бананами з листкового тіста

«Продовжуй у тому ж напрямку» – сказав мені чоловік із повним ротом рулету, коли я дала йому спробувати))

 

img_20170303_122254

 

Не знаю, коли я знову наважуся на це, і, можливо, наступного разу використаю готове листкове тісто з магазину, – але ця штуковина дуже смачна.

 

Можете використовувати тісто, зроблене за цим рецептом, можете – готове. У будь-якому випадку раджу спробувати.

Потрібно:

  • Тісто листкове – 0,5 кг

  • Яблука – 0, 5 кг

  • Банани – 2 шт.

  • Цукор – 100 грам

  • Ванільний цукор – 0,5 чайної ложки

  • Кориця мелена – 1 чайна ложка

  • Вершкове масло – 20 грам

Приготування

Яблука чистимо, виймаємо серцевину, нарізаємо кубиками.

 

img_20170302_185720_1

 

Банани чистимо, нарізаємо кубиками.

 

img_20170302_191158_1

 

На вершковому маслі тушкуємо яблука 5 – 7 хвилин.

 

img_20170302_191527

 

Додаємо банани.

 

img_20170302_192231

 

Додаємо цукор, ванільний цукор, корицю. Перемішуємо.

 

img_20170302_192545

 

Тушкуємо ще 5 хвилин, помішуючи.

 

Тісто розкочуємо прямокутником.

 

img_20170302_192707

 

Тісто наколюємо виделкою.

 

На тісто викладаємо начинку, розрівнюємо.

 

img_20170302_193502

 

Скручуємо рулет.

 

Тісто знову наколюємо виделкою.

 

Деко вистелюємо пергаментом. Викладаємо рулет.

 

img_20170302_193658

 

Ставимо рулет у розігріту духовку і випікаємо при температурі 220 – 240 градусів 30 – 40 хвилин.

 

Готовність визначаємо за допомогою зубочистки. Якщо втикнули і витягли сухою – значить, готово.

 

Перед подачею можна присипати цукровою пудрою.

 

Найкраще смакую із сметаною або вершками.

 

img_20170303_122204

 

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *