Паста Не ту Жу з курятиною і хурмою

Я – Дарця. І я люблю пасту. Макарони з сиром, спагеті з куркою, пенне з соусами, лапшу з бульйоном і т.д. і т.п. 🙂

 

img_20170217_204354_1

Вчора мала трохи курячого філе, хурму і лінгвіні.

 

Лінгвіні – це злегка сплюснута паста, трохи довша за спагеті.

 

У результаті експерименту отримала ніжну, соковиту страву. Готувати – просто, а їсти – одне задоволення 🙂

Потрібно:

  • Лінгвіні – 150 грам

  • Куряче філе – 150 – 200 грам

  • Хурма – ½

  • Цибуля порей– 150 грам

  • Часник – 2 зубчики

  • Сіль

  • Спеції по дрібці: червоний перець, паприка, куркума, чорний перець, кілька зерен коріандру

Приготування

Часник подрібнюємо. Цибулю нарізаємо соломкою.

 

img_20170217_200000

 

Куряче філе нарізаємо соломкою.

 

img_20170217_200702

 

З половинки хурми знімаємо шкірку і нарізаємо кубиками.

 

img_20170217_201117_1

 

На великому вогні швидко і постійно помішуючи обсмажуємо часник і цибулю.

 

img_20170217_201238

 

Додаємо курку. Так само обсмажуємо, постійно помішуючи, протягом 5 – 7 хвилин.

 

img_20170217_201943

 

Зменшуємо вогонь. Солимо.

 

Додаємо хурму і спеції. Перемішуємо.

 

Накриваємо кришкою. Тушкуємо на маленькому вогні кілька хвилин.

 

Відварюємо лінгвіні так, як вказано на упаковці.

 

img_20170217_201953

 

На тарілку викладаємо пасту, зверху викладаємо курочку.

 

img_20170217_204322

 

 Смачного!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *