Я – Дарця. І я люблю пасту. Макарони з сиром, спагеті з куркою, пенне з соусами, лапшу з бульйоном і т.д. і т.п. 🙂
Вчора мала трохи курячого філе, хурму і лінгвіні.
Лінгвіні – це злегка сплюснута паста, трохи довша за спагеті.
У результаті експерименту отримала ніжну, соковиту страву. Готувати – просто, а їсти – одне задоволення 🙂
Потрібно:
-
Лінгвіні – 150 грам
-
Куряче філе – 150 – 200 грам
-
Хурма – ½
-
Цибуля порей– 150 грам
-
Часник – 2 зубчики
-
Сіль
-
Спеції по дрібці: червоний перець, паприка, куркума, чорний перець, кілька зерен коріандру
Приготування
Часник подрібнюємо. Цибулю нарізаємо соломкою.
Куряче філе нарізаємо соломкою.
З половинки хурми знімаємо шкірку і нарізаємо кубиками.
На великому вогні швидко і постійно помішуючи обсмажуємо часник і цибулю.
Додаємо курку. Так само обсмажуємо, постійно помішуючи, протягом 5 – 7 хвилин.
Зменшуємо вогонь. Солимо.
Додаємо хурму і спеції. Перемішуємо.
Накриваємо кришкою. Тушкуємо на маленькому вогні кілька хвилин.
Відварюємо лінгвіні так, як вказано на упаковці.
На тарілку викладаємо пасту, зверху викладаємо курочку.
Смачного!