Омлет у духовці

Омлет на сніданок – чудово! Омлет із печерицями – ще краще! А омлет, запечений у духовці – це нямммм!

img_20170214_103813_1

Щоб приготувати омлет на трьох у духовці, нам

Потрібно:

  • Яйця – 5 штук

  • Печериці – 3 штуки

  • Молоко або сметана – 1\2 склянки

  • Вершкове масло

  • Сіль, перець

Приготування

Помиті печериці нарізаємо тонкими скибками.

img_20170214_095919_1

Обсмажуємо на великому вогні у вершковому маслі до золотистого кольору спочатку з одного боку, потім – з другого. Трохи підсолюємо. Перекладаємо на тарілку.

img_20170214_100530

У мисці виделкою збиваємо яйця з молоком (сметаною), сіллю, перцем.

img_20170214_100808

Дно і стінки форми для випікання змащуємо вершковим маслом.

Виливаємо збиті яйця у форму. Ставимо форму у розігріту духовку на малий вогонь на 20 – 25 хвилин.

img_20170214_101130

Поки омлет готується, носа в духовку не пхаємо!

Готовий омлет викладаємо на тарілки. Зверху викладаємо смажені печериці.

Прикрашаємо зеленню або шинкою за бажанням.

Смачного!

img_20170214_103845

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *