Сардельки у томаті

Незважаючи на легенду, що супроводжує цю страву, сардельки у томаті можна використовувати не тільки як ідеальну закуску до опохмілля, але й як власне їжу 🙂

 

%d1%81%d0%b0%d1%80%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d1%8c%d0%ba%d0%b8-%d0%b2-%d1%82%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%82%d1%96

Як ви ще не «лікувалися» цим чудодійним засобом після веселої вечірки – рекомендую. Добре приперчені, гарячі сардельки в томаті й справді творять дива!

 

Якщо ж потрібна ситна, зігріваюча страва, а часу небагато – ставте водичку на макарони, а тим часом готуємо сардельки!

Потрібно:

  • Сардельки вищого ґатунку – 4 штуки

  • Морква – 1 велика

  • Цибуля – 1 велика

  • Томатний сік – 1 склянка

  • Перець чорний, перець червоний, паприка

  • Сіль

Приготування

Сардельки чистимо від шкірки. Нарізаємо кружальцями.

 

Моркву чистимо, натираємо на крупній терці.

 

Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями.

 

На холодну сковорідку наливаємо олію. Всипаємо цибулю. Обсмажуємо 3 – 5 хвилин на великому вогні, помішуючи.

 

Зменшуємо вогонь, додаємо моркву. Обсмажуємо, перемішуючи, поки морква не набуде золотистого кольору.

 

Додаємо сардельки, трохи обсмажуємо.

 

Зменшуємо вогонь до маленького. Вливаємо томатний сік.

 

Перчимо чорним і червоним перцем, додаємо дрібку паприки, лавровий листок за бажанням. Перемішуємо, перевіряємо на сіль. Якщо потрібно, солимо за смаком.

 

Накриваємо кришкою. Тушкуємо на маленькому вогні 10 – 15 хвилин.

 

За бажанням, при подачі можна прикрасити дрібно покришеною зеленню.

 

Подавати гарячими.

 

Смачного!

 

Пи.Си. Власні фото додам, як робитиму наступного разу, бо зара’пристойних нема.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *